Om oss

Kreditorforeningen er et av Norges ledende foretak innen inkasso og fordringsadministrasjon. Vi er et inkassoselskap skreddersydd for å betjene regionale mellomstore og store selskap. Vi har kontorer i Bergen, Kristiansand, Arendal, Kongsvinger, Trondheim og Steinkjer.  

Kreditorforeningen benytter egenutviklede og svært fleksible systemløsninger, som kan tilpasses bransjerelaterte og kundespesifikke behov. Kreditorforeningene er tilsluttet service- og interesseorganisasjonen Norges Kreditorforbund (NKF).

Kreditorforeningen

Midt-Norge

Kreditorforeningen Midt-Norge SA ble etablert i 1979, og er et av Midt-Norges største inkassoselskap med lokalt eierskap. Vi har kontorer i Steinkjer og Trondheim. Totalt er vi 37 ansatte, og vi betjener ca. 1600 kunder.

Vårt hovedkontor ligger i 3. etasje i Amfi Steinkjer, i kontorfellesskap med Steinkjeradvokatene. Trondheimskontoret ligger i Søndre gate 16. 

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på innfordringstjenester. La oss vise deg hva vi kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss:

Steinkjer Trondheim

Kreditorforeningen

Sør

Kreditorforeningen Sør ble stiftet 1. november 1921, og vi har kontorer sentralt i Kristiansand og Arendal. Vi er Sørlandets største inkassobyrå med totalt 30 ansatte. Vårt primære markedsområde er fra Vest Agder fylke i vest til og med Buskerud fylke i øst.

Pr. i dag har vi omtrent 600 oppdragsgivere. Vi holder til i hyggelige lokaler i Vestre Strandgate 42 i Kristiansand og har også kontor i Barbu Næringssenter i Arendal.
Ta kontakt for et godt tilbud på innfordringstjenester. La oss vise deg hva vi kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss:

Arendal Kristiansand

Kreditorforeningen

Vest

Kreditor Vest AS er Kreditorforeningens selskap på Vestlandet. Vi har kontor i Bergen og er samlokalisert med Kreditorforeningens it-selskap, Kreditorforeningenes Driftssentral DA.

Vi tilbyr tjenester innenfor purring, inkasso og kredittopplysninger.Totalt er vi 10 personer fra «Kreditorforeningen-familien» som holder til i Fjøsangerveien 50a, og vi er i vekst! Ta kontakt for et godt tilbud på innfordringstjenester. La oss vise deg hva vi kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss:

Bergen

Kreditorforeningen

Øst

Kreditorforeningen Øst SA skal være best på inkassotjenester på Østlandet. Våre saksbehandlere med egen inkassobevilling, lang erfaring og stor kompetanse løser sakene dine.

Vi tilbyr bransjens beste løsninger for samarbeid og kommunikasjon. Ta kontakt for et godt tilbud på innfordringstjenester. La oss vise deg hva vi kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss:

Kongsvinger