Systemintegrasjoner

Kreditorforeningen tilbyr effektive og fremtidsrettede løsninger som er direkte integrert med ditt økonomisystem. Du kan enkelt ta ut oversikt over poster som er klar til å oversendes, og utviklingen i sakene oppdateres automatisk via webservicer.

Kunder som har tatt i bruk våre løsninger ser store besparelser i tid og manuelle oppgaver, innen kun kort tid. Implementeringen for nye kunder som ønsker å ta i bruk løsningen gjøres raskt og enkelt, og vi bistår deg hele veien for å gjøre overgangen så enkel som mulig.

Fordeler med integrasjonsløsning

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å få en demo av våre løsninger.
 

Vi har markedets beste løsninger tilpasset ditt økonomisystem og din virksomhet:

Xledger
Xledger er det mest komplette forretningssystemet i skyen. Her får du alt du trenger i ett system, fra økonomistyring til prosjektledelse til kontroll på lager, innkjøp og logistikk. Brukeren får sanntidstilgang til bedriftens nøkkeltall.

Visma
Visma.net er et komplett skybasert økonomisystem som automatiserer forretningsprosessene dine og lar deg styre alt fra en og samme løsning. Enten du jobber med fakturaflyt, lager og distribusjon, eller er et abonnement-basert selskap, så dekker Visma.net alle dine krav for økonomistyring, vareflyt og lønn.

Unit4
Unit4 leverer ERP-systemet Unit4 Business World On!, som er godt kjent i det norske markedet under sitt originale navn Agresso. I tillegg har de enkeltstående programvarer for analyse og rapportering, timeføring, ressursplanlegging, reiser og utlegg, konsolidering og likviditetsstyring.

Tripletex
Tripletex er et komplett nettbasert økonomisystem med prosjekt og timeføring. Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene.

Uni Micro
Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og de leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer. Selskapet er også kjent for sin 100 prosent skybaserte løsning, Uni Economy. Med over tredve år i bransjen, er Uni Micro en merkevare de fleste norske bedrifter har hørt om.
Løsningen støtter direkte overgang til Kreditorforeningen sitt nettkontor fra Uni Micro, mulighet til å få med fakturevedlegg og betalingsmeldinger går automatisk. Kreditorforeningen med markedets beste Uni Micro-løsning

Ta kontakt med Cato Finsås på 4824 4446 dersom du ønsker mer informasjon om løsningen.

CGI
CGI er et av verdens største selskaper innen IT- og forretningsrådgiving. Selskapet leverer avanserte forretnings- og IT-konsulenttjenester, som omfatter systemintegrasjon og outsourcingtjenester, supplert av egenutviklede løsninger. CGI arbeider med kunder over hele verden, med fokus på en lokal kundenærhet, tilpasset en global leveransemodell.

 

 

Bestillingsskjema