Netthandelen.no

”Kreditorforeningen har god fagkunnskap og gode tekniske løsninger. Vi har en egen, fast saksbehandler og kort vei mellom oss!”

Kreditorforeningen har siden 2008 vært Netthandelen.no sin samarbeidspartner på inkasso. Firmaet er Norges største auksjonsnettsted målt i omsetning, og hadde i 2012 og har daglig mellom 4000 og 5000 auksjoner.

- Årsaken til at Netthandelen valgte Kreditorforeningen som samarbeidspartner var den totale pakken Kreditorforeningen kunne tilby. Samtidig var det en fordel at Kreditorforeningen er lokalisert i Kristiansand, og at det er kort vei mellom oss, sier daglig leder og eier Einar Øgrey Brandsdal.

Brandsdal trekker også fram egen, fast saksbehandler som et av elementene som har gjort Kreditorforeningen til Netthandelens inkassopartner.

- De tekniske løsningene, kurstilbudene og den juridiske bistanden veier også opp i forhold til konkurrentene. Erfaringen fra små hovedkrav gjennom avtalen med helseforetakene var heller ikke noe minus. Siden Kreditorforeningen Sør ringer opp kundene som ikke betaler, har Netthandelen.no stor tro på at vi klarer å løse mange saker, sier Brandsdal.

Kortere vei til din egen saksbehandler