Velkommen til høstseminar

Det nærmer seg årets høstseminar og det ligger an til to spennende og innholdsrike dager i Trondheim den 25. og 26. oktober. Her kan du oppleve inspirerende foredrag, få faglig påfyll og utveksle erfaringer med kollegaer i bransjen.

Kreditorforeningen sitt største inkassoseminar samler 100-150 personer fra hele landet, og er for alle som jobber innen økonomi og innfordring i offentlig og privat sektor. I år arrangeres seminaret på Scandic Nidelven, som ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim.  Høstseminaret går over to dager og har foredrag for blant annet helse-, offentlig-, og privat sektor. Det er en viktig arena for å treffe kunder og samarbeidspartnere.


Frank Jullum, sjeføkonom i Danske Bank Lobby, Scandic Nidelven

Bredt program
Årets Høstseminar byr på et variert og spennende faglig opplegg. Blant annet kommer Marco Elsafadi, som er en svært etterspurt foredragsholder. Han vil ha fokus på hvordan man oppnår trivsel og arbeidsglede. I tillegg kommer sjeføkonom i Danske Bank, Frank Jullum, som vil gi en oppdatering på den makroøkonomiske delen.  
Det legges opp til parallelle forelesninger begge dagene med dagsaktuelle tema som gjeldsregister, nytt regelverk for elektronisk kommunikasjon, tvangssalg og hvordan takle vanskelige samtaler. Det vil også bli et eget «Helseforum» tilpasset kunder fra Helsesektoren.  
– Vi i Kreditorforeningen har hatt et fokus på å lage et program som er nyttig for både offentlige og private virksomheter, også virksomheter som selger både til næringskunder og private.  Kundene våre har ulike behov, og da må vi som leverandør levere foredrag som favner alle kundegrupper. Det er delvis egne forelesninger tilpasset helsesektoren, men de fleste foredrag er aktuelle for alle våre kunder, sier Guri Sande, Markeds- og inkassosjef i Kreditorforeningen Midt Norge.                                                                               


Lobby, Scandic Nidelven


Marco Elsafadi                                                                            Foto: Silje Katrine Robinson


Erfaringsutveksling
I år er det to av Kreditorforeningen sine kunder som deler sine erfaringer på Høstseminaret; NTE og Helse Vest.
– Å høre hvordan andre virksomheter jobber med kreditt og innfordring er kanskje det man har best utbytte av på slike seminarer, sier Sande. Hun oppfordrer alle til å melde seg på Høstseminaret.
– Vi i Kreditorforeningen håper å se deg i Trondheim i oktober. I tillegg til det faglige programmet kan vi by på underholdning og god stemning!

MELD DEG PÅ HER

Du kan også melde deg på ved å sende en e-post direkte til din kontaktperson i Kreditorforeningen. Du trenger ikke være kunde hos oss for å delta. Påmeldingsfristen er 20. september. 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE