Programmet er klart!

Gå ikke glipp av årets Høstseminar som går av stabelen 24. og 25. oktober på Scandic Solli i Oslo. Programmet er spekket med gode foredrag, fra blant annet håndballstjernene Anja og Gro Hammerseng Edin og lege og professor Ingvard Wilhelmsen.

– Vi gleder oss til å se kunder og samarbeidspartnere på årets Høstseminar, som i år arrangeres for 17. gang. Dette er en viktig arena for å treffe kunder og samarbeidspartnere, og det er en utmerket arena for å utveksle erfaringer og faglig påfyll, sier Cato Finsås, salgssjef i Kreditorforeningen Vest.

Helt uten baller
Seminaret har et bredt og faglig tilbud til sine medlemmer under de to seminardagene, og et spennende program. Til årets Høstseminar kommer blant annet to av de beste håndballspillere gjennom tidene, Anja og Gro Hammerseng Edin. De har reist land og strand rundt med sitt suksessfulle foredrag «Helt uten baller» som handler om å mestre utfordringer og frykt i hverdagen. Les intervju med Anja og Gro Hammerseng Edin her.

Hypokonderlegen deler sine erfaringer
Et annet høydepunkt på programmet er foredraget «Sjef i eget liv» Ingvard Wilhelmsen, som i 20 år har behandlet norske hypokondere. Wilhelmsen er professor i indremedisin, psykiater og leder for hypokonderklinikken på Haraldsplass. Han er en kjent foredragsholder og faglig dyktig innen personlighetsutvikling. Han vil gi viktig lærdom i hvordan takle sykdom, usikkerhet og risiko. Les hva Wilhelmsen mener at regnskapsfolk og hypokondere har til felles her.

– Det er mange spennende foredrag å få med seg, både innenfor inkasso og juridiske spørsmål. Det vil også bli et eget «Helseforum» tilpasset kunder fra Helsesektoren. Ettersom det legges opp til parallelle forelesninger, er det mulig å melde seg på det man synes er mest interessant. Her er det noe som er aktuelt for alle våre kunder, sier Finsås

Se hele programmet her

Meld deg på i dag!

Påmeldingsfrist er 20. september. 

 

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE