Meld deg på Høstseminaret

Gå ikke glipp av årets Høstseminar som i år går av stabelen 24. oktober på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. Programmet kan friste med mange gode foredrag, blant annet fra Luksusfelle-programleder Lene Drange og komiker Nils-Ingar Aadne. Du kan også delta i skytekonkurranse med selveste Raphaël Poirée.

– Vi gleder oss til å se kunder og samarbeidspartnere på årets Høstseminar, som i år arrangeres for 18. gang. Dette er en viktig arena for å treffe kunder og samarbeidspartnere, og det er en utmerket arena for å utveksle erfaringer og faglig påfyll, sier Cato Finsås, salgssjef i Kreditorforeningen Vest.

Meld deg på i dag på www.høstseminar.no. Her kan du også lese mer om årets foredragsholdere, og se hele programmet. Påmeldingsfrist er 20. september.

Get together på Fløyen
Nytt i år er man samler alt faglig over én dag i stedet for to.
– Seminaret starter med en “Get together” onsdagen hvor man vil få et humoristisk innslag fra Thomas Helgesen, en up and coming komiker fra Bergen. Det regner vi med vil sette en god stemning for kvelden på taket i Bergen – Fløyen. Etter innspill fra Brukergruppen i Kreditorforeningen har vi valgt å gå fra tre til to dager. Dette gjør at Høstseminaret blir billigere enn tidligere. Du slipper å være borte så lenge fra jobben og prisen blir lavere, sier Finsås.

Luksusfellen kommer
Som vanlig har Høstseminaret et bredt og faglig tilbud til sine medlemmer, og et spennende program. Til årets Høstseminar kommer blant annet Lene Drange, kjent fra Luksusfellen på TV3.
– Dette bør folk få med seg. Drange skal fortelle om hvordan det er å sitte på den andre siden av et inkassoselskap. Hvordan er det å ha mye gjeld i dagens samfunn, og hvilke fellestrekk ser man blant skyldnerne? Hun vil også belyse hvorfor mange opplever det som umulig å få hjelp og å være i kontakt med egne kreditorer, sier Finsås.

Les intervju med Lene Drange her. 

Sterke historier
På programmet står også personlige historier fra blant annet Dag Erik Dahlslett, tidligere gründer av Fana Catering, og nå leder av Beredt Bevertning. Han vil ha med seg Hege Hæreid, NLP/ Gestalt coach og bedriftskonsulent i Beredt. Fra enorm suksess endte bedriften Fana Catering til slutt med salg og avvikling på kort tid. Hva var årsaken til at det gikk denne veien?
– Dette er et sterkt foredrag som tar oss igjennom hvor galt det kan gå. Samspillet mellom Dag Erik og Hege i dette foredraget er sterkt. Dette vil nok gjøre inntrykk på de fleste, forteller Finsås, som også trekker fram Arman Vestad. Han gikk fra å være kriminell narkoman og fengselsfugl til ettertraktet økonomisk rådgiver i NAV. Flere tusen har latt seg bevege av Armans sterke historie, tankevekkende budskap og usedvanlige formidlerevne.

Les intervju med Arman Vestad her

Noe for alle
Komiker Nils-Ingar Aadne vil avslutte året Høstseminar. Han er en god historieforteller med glimt i øyet. Foredraget handler om da Nils-Ingar la lagt bort sitt vanlige liv som komiker og levde som toppidrettsutøver hver dag med én tanke i hodet; hvor god kan jeg bli?
– Vi er svært fornøyd med årets program og årets foredragsholdere. Det er lagt opp til parallelle seksjoner, slik at man kan velge det foredraget man synes er mest interessant. Vi har også mange foredrag innenfor inkasso og juridiske spørsmål, så her er det noe som er aktuelt for alle våre kunder, avslutter Cato Finsås.
 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE