Bli kjent med Roar Raaen Aksnes, vår nye salgssjef i Trondheim

Etter åtte år som markeds- og sponsorsjef i Olavsfestdagene, ønsket Roar Raaen Aksnes å skifte beite. Nå gleder han seg til å øke trafikken på trondheimskontoret blant annet gjennom gode kundemøter.

– Kreditorforeningen er et solid firma og en flott gjeng med lang erfaring på inkassotjenester. Inkasso er et nytt fagområde for meg, men Kreditorforeningen har gode rutiner for opplæring og jeg opplever faget som spennende. Jeg ser fram til å møte kunder i Trøndelag, og vil ha fokus på Trondheim og omegn hvor jeg har et stort nettverk i næringslivet, sier Raaen Aksnes.

Bred erfaring
I løpet av sin yrkeskarriere har Raaen Aksnes jobbet i forskjellige bransjer, som salgskonsulent i Kopi & Data, megler hos Notar Eiendom, daglig leder i Stjørdal golfklubb, salgsdirektør i Byavisa Trondheim, og markeds- og sponsorsjef i Olavsfestdagene. Han beskriver seg selv som selgende, arbeidsom og sosial.

Hva gjør deg til en god leder?
– At jeg er trygg på hva bedriften og organisasjonen står for, og har de riktige verdiene. I tillegg er det viktig at jeg tar ansvar for egen motivasjon, som igjen motiverer medarbeiderne. Det er også viktig å sette mål som trigger og som er oppnåelig, og ikke minst ta ansvar for egne bidrag i alle situasjoner. Slik oppnår man tillit i organisasjonen, understreker han.

Trives
Raaen Aksnes er svært fornøyd med den første måneden i ny jobb. Han forteller at han har fått grundig opplæring av dyktige medarbeidere på hovedkontoret på Steinkjer.
– Vi var i tillegg på samling i Gdansk hvor jeg fikk møte markedsfolk fra alle de fire avdelingene til Kreditorforeningen. Som nyansatt var det veldig nyttig for meg å møte alle sammen, både faglig og sosialt, sier han.

Aktiv fritid
Når Raaen Aksnes ikke er i Kreditorforeningens lokaler i Søndre gate 16, finner du han gjerne på hytta på Røros med familien. Han liker å være i aktivitet, uansett årstid.
– Jeg liker å gå på ski på vinteren og løpe ellers i året. Ellers er jeg glad i å spille golf på sommeren, smiler han.  

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE