Nå kan du lære av verdens største håndballstjerner

To av håndballidrettens superstjerner, Anja og Gro Hammerseng-Edin, kommer til årets Høstseminar for å overføre noe av toppidretts-tankegangen til deg som sitter bak PC-en.

Kreditorforeningens årlige Høstseminar arrangeres i Oslo den 24.-25 oktober. Seminaret har et bredt og faglig tilbud til sine medlemmer under de to seminardagene. I år er det som vanlig lagt opp til et allsidig og godt program som du ikke bør gå glipp av.

Meld deg på her

Ett av høydepunktene er foredraget «Helt uten baller» av de to ex-håndballstjernene, Anja og Gro Hammerseng-Edin.

Slik takler du frykten
De to har reist land og strand rund med foredraget som handler mye om det å mestre utfordringene og frykt i hverdagen, forteller Anja Hammerseng-Edin, som står som daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Mind.

Hør hennes podcast her for å lære mer om konseptet

– Vi ønsker å gi våre tilhørere de riktige byggeklossene som skaper fundamentet og gir styrke til å være deg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker. Du lærer hvordan du best kan være modig når du egentlig er litt redd, samt å stå imot fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og generell mental fattigdom. Samtidig forteller Gro og jeg en god del om at du må våge. Ikke la sjanser gå fra deg. Samtidig må du være villig til å omstille deg og lære av andre – hele tiden, sier Anja.

Skreddersydd foredrag
De to håndballstjernene har holdt foredraget sitt mange ganger, men det er første gang de skal på scenen foran en forsamling av regnskapsfolk.

– Vi gleder oss. Når vi ikke holder foredrag for kulturhus forsøker vi i så stor grad som mulig å tilpasse oss forsamlingen, så vi må justere oss foran hver gjennomgang. Det blir omtrent som foran en håndballkamp, forteller Anja.

– En ukes tid før vi kommer til Kreditorforeningen snakker vi med ledelsen i selskapet for å høre hva de er opptatt av. Hvilke utfordringer dere har i hverdagen, og hvilke tiltak dere kanskje har savnet. Vårt foredrag skal være underholdende, men også lærerikt, sier hun. På den måten kan vi bruke eksempler de kjenner igjen, sier hun.

Se for deg at ting skal gå bra
Som toppidrettsutøver i verdenstoppen, er det viktig å trene mentalt.

– Se for seg situasjoner som kan oppstå, og lære seg å takle motgang. Der har mange vanlige arbeidstakere og ledere en del å lære fra toppidretten, sier Anja.

Hun legger til:

– Jeg skal snakke mye om viktigheten av mental trening. Det er like viktig for deg som sitter foran PC-en eller driver med toppidrett. Alle har lyst å prestere, men da er det viktig å ha noen «verktøy i kassen» som gjør det lettere å takle motgang. For motgang får vi alle. Det handler om å snu det til noe positivt og ikke grave seg ned.  Akkurat dét skal jeg snakke en del om, sier Anja.


 

Om Anja og Gro Hammerseng-Edin
Anja Hammerseng-Edin spilte for Larvik Håndballklubb og ble kåret til EMs mest verdifulle spiller i 2012, da hun utmerket seg som en viktig nøkkelspiller i Norges angrepsspill. Hun debuterte for landslaget mot Sverige 5. april 2006, og har spilt 42 landskamper og skåret 98 landslagsmål. Anja deltok i VM 2009 i Kina, der Norge tok bronse.
Gro Hammerseng-Edin avsluttet håndballkarrieren våren 2017, etter 19 år som profesjonell utøver. Hun ble landslagskaptein som 23-åring og har hatt kapteinsrolle/mellomlederrolle i samtlige lag hun har spilt i. Med sine 167 landskamper for Norge og 631 mål, har Gro vært med på blant annet EM-gull med Norge (2004, 2006 og 2010), EM -sølv (2002), OL-gull (2008) og VM sølv (2001 og 2007).
 

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE