Alltid god kundeservice

Kjetil Sletten er daglig leder hos Bergen Minilager. Bedriften hans var en av de første som ble kunde hos Kreditorforeningen. Det var det en god grunn til.

Bergen Minilager driver med utleie av boder for private og bedrifter i Bergen. I alt har de 720 boder i ulike størrelser som de leier ut.

På mange måter blir det omtrent som å drive et hotell, hvor folk sjekker ut og inn fortløpende i et tidvis høyt tempo.

Må ha stålkontroll
Da gjelder det å ha stålkontroll på at gjestene gjør opp for seg til rett tid.

Å drive bod-utleie er ofte en studie i å ha kontroll på et stort puslespill av boder som skal klargjøres, tømmes og gjøres tilgjengelig for nye kunder.

– Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten Kreditorforeningen. Vi har vært kunde av dem siden de startet opp for mange år siden, og har fått suveren hjelp i alle år. De hjelper oss med inkasso og å kreve inn penger fra kunder, slik at vi få sjansen til å konsentrere oss om den daglige driften, sier daglig leder Kjetil Sletten.

Tett på
Sletten er godt fornøyd med de dyktige fagfolkene hos Kreditorforeningen.

– De er kun en telefonsamtale unna, og de kan alltid hjelpe oss – nesten uansett hvilke spørsmål vi har. Det setter jeg stor pris på. Kreditorforeningen har vært en god samarbeidspartner i mange år, noe vi er veldig glade for, sier Sletten.

 

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE