– Et livsnødvendig samarbeid

– Alt bare virker, sier regnskapsmedarbeider Ann Kristin Halland i Media Bergen, når hun skal oppsummere 11 års kundeforhold med Kreditorforeningen.

Media Bergen er et mediehus i Bergen, som har forgreininger til hovedstaden, Stavanger, Drammen, Danmark og Sverige.

Med drøyt 260 ansatte, og en bråte med små og store kunder som skal holdes styr på, er det nok å gjøre for selskapets regnskapsmedarbeidere.

– Det er livsnødvendig å ha en partner som Kreditorforeningen som kan ta seg av purring og inkasso for oss, for å ivareta pengeflyten i selskapet, sier regnskapsmedarbeider, Ann Kristin Halland.

Tett og godt samarbeid
Media Bergen har samarbeidet med Kreditorforeningen siden 2007. Å kjenne hverandre godt, er en stor fordel i vår bransje, sier Halland.

– Kreditorforeningen kjenner oss, og våre kunder, veldig godt. Det er en fordel, da det er lettere å få løst eventuelle betalingsproblemer. I tillegg fungerer vårt regnskapssystem sømløst med Kreditorforeningens nettkontor. Det betyr at vi har full kontroll og oversikt i alle faser av purring, - og inkassosaker vi har ute, sier Halland.

Personlig oppfølging
Halland legger til at hun også setter pris på personlig oppfølging, dersom Media Bergen trenger hjelp.

– Kreditorforeningens ansatte i Bergen er kjappe og lett tilgjengelige på telefon og e-post. Vi regnskapsmedarbeidere liker proffe kolleger, og det kan jeg si om Kreditorforeningens folk. De løser eventuelle problemer som dukker opp, raskt og effektivt. Dessuten har de en høy løsningsgrad på våre utestående fordringer, sier hun.

Les også: Fordeler med vår integrasjonsløsning

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE