En smilende inkassoleder med mange jern i ilden

Bente Eikeland elsker jobben sin som inkassoleder i Kreditorforeningen Sør. Hun elsker også julen, og for henne er det spesielt tre ting som må krysses av listen før julen kan ringes inn.

Hva er det beste med jobben din?
Kunne nevnt mange ting, men vil trekke frem følgende tre punkt:

1. Det å kunne gjøre en jobb hvor våre kunder blir fornøyd, samtidig som skyldner er fornøyd.

2. Er glad i utfordringer og lærer noe hele tiden. Vi er i en bransje med endringer, og i løpet av et par år vil det være på plass en ny inkassolov. Det blir spennende.

3. Kontakt med andre mennesker – det være seg kundene vår, skyldner eller offentlige instanser.

Hva gleder du deg til å ta fatt på fremover?
Oppussing av kjelleren som ble ødelagt av stormen Knud

Hva ville du bli da du var barn?
Hadde ikke noe definert tittel eller yrkesgruppe, men ville jobbe med barn.

Hvordan holder du deg faglig oppdatert?
Jeg er så heldig å ha mange gode og dyktige kollegaer – også på tvers av foreningene som vi samarbeider godt med. Kreditorforeningen avholder også jevnlig seminar og tilstelninger for våre kunder, med godt faglig innhold. Jeg deltar også på seminar/kurs for å opprettholde autorisasjonen og deltar på bransjeforeningens fagdag.

Har du en hobby?
Jeg er veldig glad i skog og mark og er mye ute i naturen. Beste starten på en lørdag morgen, er å gå en lang tur i bymarka. Liker også vandreturer i Setesdalsheiene. Ellers går mye av fritiden på å følge opp tre aktive barn med håndball og fotball.

Hva får deg i julestemning?
Juleverksted og bygging av pepperkakehus. Vi er 4 familier som samles hvert år hvor vi har juleverksted og lager gøyale pepperkake-varianter. Vi har blant annet laget Sabeltannskute, Skoen til musevisa, Mummislottet og Eiffeltårnet. En julekonsert må jeg også ha før julen ringer inn.

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE