– En nyhet som ble godt mottatt av helsesektoren

Under årets Høstseminar fikk deltakere fra helsesektoren for første gang et spesialtilpasset tilbud for å lære mer av hverandre.

Bedrifter og foretak innen helsesektoren tilhører Kreditorforeningens største kundegruppe.

– Vi tar oss stort sett av private krav fra helsesektoren; egenandeler og mindre beløp. Men i løpet av året blir det mange oppdrag for dem, sier Bjørn Grønnesby, styreleder i Norges Kreditorforbund.

Nyhet for helsesektoren
Bjørn Grønnesby forteller at det var nytt av året å gi de helsetilsatte et eget tilbud. Han forteller at denne gruppen hadde behov for å snakke sammen og lære av hverandre.

–  Konferanselokalene på Scandic Nidelven har muligheter til at vi kunne dele opp enkelte seksjoner, slik at vi kunne skreddersy våre nyheter, foredrag og budskap til våre kunder. Helsesektoren fikk egne seksjoner, blant annet et helseforum, hvor deltakerne blant annet kunne høre om hvordan andre jobber med helse, sier Grønnesby.

Helsesektoren fikk blant annet høre om personvernregler fra advokat Anders Kjøren, samt at de fikk høre om hvordan Helse Bergen er innovative med sitt inkasso-arbeid.

– Tilbakemeldingene så langt har vært at våre konferansedeltakere fra helsesektoren satte stor pris på å få egne helse-seksjoner, i tillegg til felles-seksjonene. Felles-seksjonen med helse-nestor, Stener Kvinnsland, ble også godt mottatt av alle på konferansen, sier Grønnesby.

 

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE