Bli kjent med Toril Toften Keim, vår nye salgssjef i Kristiansand

Etter nærmere 15 år i bemanningsbransjen synes Toril Toften Keim det var på tide med nye utfordringer. Som salgssjef i Kreditorforeningen Sør ser hun fram til å lære nye ting, samtidig som hun får anledning til å jobbe mot nettverket hun har opparbeidet seg gjennom flere år.

– Nettopp det å kunne pleie og beholde nettverket mitt var avgjørende for at jeg valgte å takke ja til stillingen. Jeg er allerede kommet godt i gang med møter og deltagelse i nettverk her i Kristiansand, og ser frem til fortsettelsen på dette, sier Toften Keim, som kom fra stillingen som Branch Manager i Bemanningsbyraaet. Her har hun hatt fokus på relasjonsbygging og kundepleie.

Varm velkomst
Den nye salgssjefen i Kreditorforeningen Sør forteller at hun har blitt tatt godt i mot av sine nye kollegaer.
– Det har naturligvis vært en bratt læringskurve, men med hyggelige og hjelpsomme kollegaer har det gått veldig fint. Kreditorforeningen Sør er et lokalt og godt etablert selskap med 30 ansatte. De fleste har bred erfaring fra bransjen, så her har jeg virkelig en mulighet til å lære av dyktige og erfarne kollegaer, sier hun.

Hva gjør deg til en god leder?
– At bedriften har verdier som jeg kan stå inne for, og at bedriften har en tydelig strategi. Da vil man lettere kunne formidle, samt få engasjement hos medarbeidere og kolleger, sier Toften Keim som beskriver seg selv som arbeidsom, målrettet og engasjert.

Aktiv fritid
Når hun ikke er på jobb, liker hun å holde seg i aktivitet med turer og hagearbeid.
– Jeg stortrives nå når sesongen for hage og blomster er på gang. Hus og oppussing står også på prioriteringslisten, sier hun.

Har du noen spennende planer for sommerferien?
– Neste reise er langhelg til Roma i slutten av mai. Vi har også planer om en liten norgesferie i sommer, utover det blir det sommer på Sørlandet, smiler Toril Toften Keim.

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE