Bli kjent med den dedikerte salgsdirektøren Håkon Bøe

–Inkasso er et meningsfylt og spennende arbeid, mener Håkon Bøe, salgdirektør i Kreditorforeningen Vest. Selv etter 18 år i Kreditorforeningen gleder han seg til å gå på jobb hver dag for å ta fatt på nye utfordringer.

Hva er det beste med å jobbe i Kreditorforeningen?
Vi har et spesielt godt arbeidsmiljø, svært mange gode og kjekke kunder, og det er «uendelig» med potensielle kunder i markedet. Det må også nevnes at våre gode relasjoner med våre kunder bidrar til mange hyggelige stunder i arbeidshverdagen. Inkasso er mer enn penger, og det synes jeg virkelig er passende for oss i Kreditorforeningen.  
 
Hva er en typisk arbeidsdag for deg?
Arbeidsdagene mine er varierte og kan være veldig ulike. En typisk arbeidshverdag for meg består i stor grad av å være i dialog med kunder og utføre arbeidsoppgaver knyttet til dem. I tillegg går det som regel noen timer daglig til administrative arbeidsoppgaver knyttet til prosjekt og ledelse. Et drømmescenario er å jobbe med nysalg daglig, men det er dessverre ikke mulig på nåværende tidspunkt, i vårt raskt, voksende selskap.
 
Hva har du alltid på kontorpulten?
Kontorpulten min er alltid rotete. Her finner man mye papir og notater fra samtaler og møter. Så fargede Post-it lapper finner du alltid på kontorpulten min.
 
Hvorfor er inkasso et spennende fagområde?
Inkasso er med mine «salgsøyne» spennende fordi det er svært mange selskap i Norge som selger varer og tjenester på kreditt, og dermed er det et stort behov for våre tjenester. Videre er det sterk konkurranse i bransjen, noe som krever at vi må levere i henhold til våre kunders forventinger, både når det gjelder resultater, effektive løsninger, kompetanse og service. Det vil si at vi ansatte i Kreditorforeningen må til enhver tid være faglig oppdaterte, yte den beste kundeservice og fokusere på videreutvikling av løsninger som forenkler hverdagen til våre kunder. Dette, kombinert med å hjelpe våre kunder å få betalt for sine varer og/eller tjenester, gjør at inkasso er et meningsfylt og spennende arbeid.
 
Hvilke tre ord bruker kollegene dine for å beskrive deg?
Engasjert, humørfylt og fleksibel.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg er pappa til to aktive håndballjenter og følger dem så ofte jeg kan. I tillegg er jeg veldig glad i fotball, og prioriterer høyt å delta på våre to ukentlige fotballtreninger. Engasjementet er fortsatt like bra, men kvalitet og kondis er nok noe redusert siden «ungdomstiden».
 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE