Bli kjent med Oda, vår nye markedssekretær

Den første måneden som markedssekretær i Kreditorforeningen Midt-Norge har vært både spennende og lærerik for Oda Tronstad. 24-åringen setter pris på at Kreditorforeningen satser på unge og nyutdannede, og gleder seg til å ta fatt på enda flere utfordringer i tiden framover. 

Hvorfor ønsket du å jobbe i Kreditorforeningen?
Med bachelor i økonomi og administrasjon hadde jeg et sterkt ønske om å få praktisert min utdannelse. Jeg leverte søknad og CV hos Kreditorforeningen i Midt-Norge. Hadde hørt mye positivt om Kreditorforeningen fra bekjente både når det gjelder arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver. I et krevende jobbmarked er jeg svært takknemlig for at Kreditorforeningen ønsker å satse på unge og nyutdannede.

Hva går jobben din ut på?
Som markedssekretær skal jeg avlaste og bistå de andre på teamet med diverse arbeidsoppgaver. Min viktigste oppgave vil derfor være å legge til rette for at de andre på teamet skal lykkes, og gjøre en god jobb for våre kunder slik at de blir fornøyde.
 
Hvordan har du opplevd den første måneden i ny jobb?
Min første måned i ny jobb har vært både lærerik og spennende.
 
Hva gleder du deg til å ta fatt på fremover?
Gleder meg til å bli bedre kjent med de andre som jobber med salg og marked i de andre foreningene. I tillegg gleder jeg meg på nye utfordringer og arbeidsoppgaver, og håper jeg har mye positivt å bidra med i tiden fremover.
 
Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?
Blid, positiv og aktiv. 
 
Hva har du alltid på kontorpulten?
Notatboken min.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Fritiden min liker jeg å bruke sammen med gode venner og familie. Samtidig er jeg glad i å være aktiv og trene, enten det er tur i skogen, skitur eller trening på treningssenter. I høst hadde Kreditorforeningen et flott tiltak for oss ansatte med arrangert trening en gang i uka, som var positivt for både fysisk form og arbeidsmiljø!
 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE