Alltid fit for fight

Salgssjef i Kreditorforeningen Øst, Stian Lindblad, jobber målrettet både på jobb og på fritiden. Resultatet blir motiverte og fornøyde kunder.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Kreditorforeningen?
Kreditorforeningen er et solid inkassoselskap med lang fartstid, og med et svært godt omdømme i bransjen. Kreditorforeningen har også et godt arbeidsmiljø og veldig fornøyde kunder.

Hva er en typisk arbeidsdag for deg?
Min jobb består i å lete fram firmaer jeg ønsker å ha møte med, booke og avholde møter der jeg presenterer Kreditorforeningen som selskap, og hvilke fordeler man vil dra nytte av ved å inngå et samarbeid.

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?
Positiv, målrettet og ærlig.

Hva har du alltid på pulten?
Vannflaske

Hvorfor er inkasso så spennende?
Inkasso er noe som er negativt ladet, men som er viktigere enn folk flest tenker over. Hadde man ikke hatt inkassoselskaper som sørger for at firmaer får inn sitt utestående, kunne hverken firmaer eller privatpersoner fått varer eller tjenester på kreditt. Det skal være trygt å kunne gi sine kunder kreditt. Derfor er det helt nødvendig å ha et inkassoselskap i bakhånd, som på en trygg og effektiv måte vil sørge for at firmaet får betalt for den varen eller tjenesten de har levert.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg er opptatt av trening og helse. Jeg har konkurrert gjentatte ganger i fitness og er for tiden coach for andre som ønsker å delta i fitness-konkurranser.

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE