Velkommen til nytt kontor på Sunnmøre

Kreditorforeningen legger vekt på kompetansebygging og nærhet i sine viktigste regioner. 1. august åpnet de et eget kontor på Sunnmøre, nærmere bestemt i Langevåg.

– Jeg har stortrivdes i Bergen, men nå har jeg flyttet hjem igjen, sier Monica Sæther som har jobbet som saksbehandler i Kreditorforeningen i 27 år. Fra 1992-1996 jobbet hun på avdelingskontoret i Ålesund, før det ble avviklet og hun ble med til hovedkontoret i Bergen. Nå er hun å treffe på det nyetablerte kontoret i Langevåg.
– Jeg har fått plass i et kontorfellesskap på Devoldfabrikken, noe jeg tror vil fungere veldig bra. I den digitale verden betyr det ikke så mye hvor man sitter. Det er nær og god kontakt mellom Kreditorforeningen sine kontorer. Jeg har blant annet tidligere jobbet for Kreditorforeningen i Steinkjer fra kontoret i Bergen, sier Sæther som synes det er stas å være Kreditorforeningens ansikt utad på Sunnmøre.
– Alle inkassobyrå med respekt for seg selv bør jo ha en sunnmøring, sier hun lattermildt.

Målet er å vokse
For Kreditorforeningen er det viktig å ha nærhet til kundene, og i dag har de kontorer i Steinkjer, Trondheim, Kongsvinger, Bergen, Arendal og Kristiansand. Salgsdirektør i Kreditorforeningen Vest, Håkon Bøe, synes det er stas å legge Sunnmøre på listen.
– Kreditorforeningen har godt fotfeste i regionen, og vi har mange kunder der. Nå gleder vi oss til å kunne betjene kundene lokalt og samtidig øke salgsaktiviteten mot næringslivet på Sunnmøre. Devoldfabrikken er et kjent landemerke i Langevåg, og er sentralt plassert med kun 7-8 minutters båttur fra Ålesund sentrum.  Vi begynner med ett årsverk, og så er intensjonen å bygge opp kontoret med flere ansatte etter hvert, sier han.

Fordel med flere små kontorer
I stedet for å samle alt i et stort, flott hovedkontor, ønsker Kreditorforeningen heller å ha flere kontorer med nærhet til kundene.
– Vår styrke er at vi kan snu oss raskere, vi yter god kundeservice og er enkle å få fatt i. Mange kunder velger oss på grunn av dette. sier Monica Sæther og Håkon Bøe, og legger til:
–  Vi skal være best på systemløsninger, kompetanse og kundeservice, og det er menneskene hos oss som skaper vårt fremste konkurransefortrinn. Inkasso er mer enn penger!

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt

Monica Sæther
Saksbehandler i Kreditorforeningen i Langevåg

Telefon: 55609883
E-post: ms@kred.no

Håkon A. Bøe
Salgsdirektør i Kreditorforeningen Vest
Telefon: 992 23 387
E-post: hab@kred.no