Betal nå

Prøv vår «KID-betaling». Legg inn KID-nummeret som er oppgitt i henvendelsen du har fått fra oss, og betal kjapt og enkelt. Du kan også logge deg inn på portalen (med Bank-ID) og betale, eller du kan betale i nettbanken.

Send oss en skjermprint eller kvittering som dokumenterer betalingen. Du kan også ringe oss eller logge inn for å se om saken din allerede er avsluttet.

Har du mye gjeld og føler at du ikke klarer å gjøre opp for deg? Våre medarbeidere er her for å hjelpe deg på best mulig måte. Ring, eller send oss en e-post, så ser vi hvilke løsninger vi kan tilby.

Ta kontakt med ett av våre kontorer. 

Er du uenig i kravet må du snarest ringe oss eller sende oss en e-post hvor du forklarer hva du er uenig i. Husk å oppgi saksnummer og ditt telefonnummer slik at vi kan kontakte deg tilbake. Vi undersøker saken med oppdragsgiver og gir deg en snarlig tilbakemelding.

Les dette før du kaster deg over januarsalget
Les dette før du kaster deg over januarsalget
Januarsalget er over oss, og mange blir fristet til å kjøpe ting de ikke trenger. Siw Slevigen, som er siviløkonom og står bak bloggen «Aldri mer inkasso» og Instagramkontoen @happy_penger, gir deg tips om hva du skal tenke på før du går i salgsfellen.
Er nyttårsforsettet ditt å fylle opp sparekontoen? Slik lykkes du!
Er nyttårsforsettet ditt å fylle opp sparekontoen? Slik lykkes du!
Mange ønsker å starte året med nye sparerutiner, men det kan være utfordrende å komme i gang eller å vite hvordan man sparer mest effektivt. Ifølge Lise Vermelid Kristoffersen, som driver podcasten Pengesnakk, er det små grep som skal til for å lykkes. I januar ga hun også ut boken Pengesnakk, som havnet på andreplass på bestselgerlisten allerede første uken.
Lene Drange sine 10 beste tips for 2020
Lene Drange sine 10 beste tips for 2020
Lene Drange har i flere år hjulpet deltakere i Luksusfellen å få kontroll over egen økonomi. Og ofte er det ikke så mye som skal til for å få bedre kontroll. Her er hennes 10 beste tips for hvordan du får mest mulig ut av 2020.