Transport

  • Effektive løsninger
  • Faste saksbehandlere
  • Svært gode betingelser

Kreditorforeningen har effektive løsninger for transportbransjen. Tett oppfølging tidlig i innfordringsprosessen er viktig. Vi tilbyr effektive løsninger og faste saksbehandlere som har erfaring med denne type krav.

Kreditorforeningen legger ned store ressurser tidlig i  innfordringsprosessen for å oppnå raskest mulig oppgjør. Vi søker i første omgang å finne frivillige løsninger innenfor fullmakter gitt av våre oppdragsgivere. Du kan trygt overlate dine kundefordringer til oss. For mange av våre transportkunder sender vi også ut inkassovarsel.

Vi tilbyr gode løsninger for kredittvurdering. Vårt mål er å gi våre kunder bedre service, tettere oppfølging og høyere løsningsgrad enn det du får hos våre konkurrenter.

I vårt nettkontor får du alltid full oversikt over porteføljen din – med arbeidslister og meldingsfunksjon. Du får også rapporteringsverktøy tilpasset dine egne regnskapssystemer.

Kreditorforeningen er prekvalifisert gjennom TransQ som er en sertifiseringsordning for transportbedrifter.

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE

OTTS AS
Vi gikk over til Kreditorforeningen sitt system i 2016. Det er helintegrert med Visma Business og fungerer veldig bra. Systemet er enkelt, brukervennlig og det er lett å følge med på kundesakene. Det tok også veldig kort tid å få det integrert og det har vært minimalt med feil. Nesten for godt til å være sant! I tillegg opplever vi god service og oppfølging fra medarbeiderne i Kreditorforeningen. Kan anbefales! Laila Rognli, Økonomisjef, OTTS AS.
Kingsrød Transport AS
Vi er fornøyd med Kreditorforeningen. Raske tilbakemeldinger og fleksible løsninger setter vi stor pris på.

KURS OG SEMINAR

Se alle kurs

I vår kurskalender

KURSOVERSIKT