Energi og telecom

  • Fullintegrerte løsninger
  • Faste saksbehandlere
  • Svært høy løsningsgrad

Kreditorforeningen har lang erfaring med innfordring av denne typen krav, og vi har jobbet med faste kunder i en årrekke.

Kreditorforeningen har levert innfordringstjenester til energi- og telecombransjen i en årrekke. Vi har i denne perioden opparbeidet oss svært god kunnskap om de kravstypene bransjen genererer. Vi er en aktiv partner på systemutvikling og vi er blant annet partner til CGI.

Kreditorforeningens fullintegrerte løsninger er svært fleksible, og har funksjonalitet som automatiserer og forenkler innfordringsprosessene for våre kunder. Våre løsninger gir både sikker og effektiv overføring av oppdrag og innbetalinger – og mindre manuelt arbeid.

Kreditorforeningen er sertifisert via Sellihca kvalifikasjonsordning.

I vårt nettkontor har du alltid full oversikt over porteføljen din med arbeidslister og meldingsfunksjon. Du får også rapporteringsverktøy tilpasset dine egne regnskapssystemer. Vi tilbyr skreddersydde rapporter for energibransjen.

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE

NTE
NTE opplever samarbeidet med Kreditorforeningen som meget bra. Kreditorforeningen følger oss opp kontinuerlig på endring av lover og regler. De bidrar positivt til å utvikle våre interne fakturerings- og innfordringsprosesser og gjør oss mer kostnadseffektive. Kreditorforeningen tilbyr også skreddersydde kurs for opplæring av alle i NTE som jobber med kunderelaterte forhold. Dette har de stor nytte av.

KURS OG SEMINAR

Se alle kurs

I vår kurskalender

KURSOVERSIKT