Bompenger

  • Effektive løsninger
  • Tilpasset oppfølging
  • Høy løsningsgrad

Bompenger er et satsningsområde for Kreditorforeningen. Vi har lang erfaring med innfordring av bomkrav, og tilbyr faste saksbehandler med bransjekunnskap.

Kreditorforeningen søker alltid å holde god dialog med skyldner i inkassoprosessen. Vårt mål er å hindre tap gjennom rask og god saksbehandling. Vi har fokus på respektfull behandling av skyldner og tar oss tid til personlig oppfølging.

Felles saksbehandling av saker på samme skyldner kombinert med gode integrerte løsninger, sikrer lavere kostnader og effektiv behandling.

I vårt nettkontor får du alltid full oversikt over porteføljen din – med arbeidslister og meldingsfunksjon.

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE

Helgeland Veiutvikling
Samarbeidet med Kreditorforeningen fungerer veldig bra. Det gjelder både de tekniske løsningene og oppfølging av kravene. Bjørn Helge Hansen, Daglig leder, Helgeland Veiutvikling AS.
Nye Kristiansand Bompengeselskap
Samarbeidet med Kreditorforeningen fungerer veldig bra. Det gjelder både det praktiske samarbeidet og oppfølging av krav. Vi startet samarbeidet i 2010, og er veldig godt fornøyd med jobben Kreditorforeningen gjør for oss. Et bompengeselskap sender ofte ikke de aller største beløpene til inkasso, ofte er det mindre beløp i et relativt stort volum. Det håndterer Kreditorforeningen godt, både i samarbeidet med oss og det praktiske samarbeidet med Agder Bomdrift som bistår oss i vår daglige drift. Gunnar Haddeland, daglig leder, Nye Kristiansand Bompengeselskap

KURS OG SEMINAR

Se alle kurs

I vår kurskalender

KURSOVERSIKT