Avfall

  • Gode betingelser 
  • Bransjetilpasset rådgivning 
  • Effektive løsninger

Kreditorforeningen har lang erfaring med kunder i avfallsbransjen. Vi jobber med en rekke interkommunale virksomheter, kommuner og private aktører.

Avfallsbransjen er et av Kreditorforeningens satsningsområder. Vi har som ambisjon å være best på løsninger, pris, kompetanse og produkter innenfor området.

Å sette ut jobben gir raskere oppgjør og store tidsbesparelser i virksomheten, mener våre kunder. Vi tilbyr faste og kompetente saksbehandlere og tilpasset oppfølgning av krav. 

I vårt nettkontor får du alltid full oversikt over porteføljen din – med arbeidslister og meldingsfunksjon, og et brukervennlig og fleksibelt rapporteringsverktøy. Vi har tett dialog med bransjens systemleverandører, og tilpasser både filløsninger og integrasjon for deg. 

 

Inkasso er mer enn penger!

BL! KUNDE

LiBIR
Et tett og godt samarbeid med Kreditorforeningens saksbehandlere, og en visshet om at våre kunder blir behandlet med respekt, er avgjørende for oss. Vi opplever at Kreditorforeningen gir et solid inntrykk på begge felt. Våre kontakter i Kreditorforeningen er kunnskapsrike og løsningsorienterte, og virker å ta på alvor at inkasso handler om mer enn penger. Johan Jørgen Fossli, daglig leder, LiBiR IKS
Søre Sunnmøre Reinhaldsverk IKS
Vi opplever Kreditorforeningen som fleksible, og de yter suveren service til både oss og våre kunder. Innfordringsprosessen er tidsbesparende da vi benytter deres effektive integrasjonsløsning med Visma. Vi kan anbefale Kreditorforeningen på det sterkeste! Laila Fure, Økonomi- og personalansvarlig, Søre Sunnmøre Reinhaldsverk IKS

KURS OG SEMINAR

Se alle kurs

I vår kurskalender

KURSOVERSIKT