Inkasso er mer enn penger!

Kreditorforeningen er et landsdekkende inkassoselskap lokalisert i Steinkjer, Trondheim, Kongsvinger, Bergen og Kristiansand. Vi tilbyr effektive og bransjetilpassede innfordringsløsninger som er direkte integrert med ditt økonomisystem. Kunder som har tatt i bruk våre løsninger, ser store besparelser i tid og manuelle oppgaver, innen kun kort tid.

Ta kontakt med oss for en prat om

hva vi kan gjøre for din bedrift

KONTAKT OSS

Vi i Kreditorforeningen vet at gode relasjoner til både kunder og skyldnere gir bedre resultater og skaper verdier. Våre kunder får alltid en fast kontaktperson å forholde seg til, og våre saksbehandlere har solid erfaring og kompetanse. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om innfordringsløsninger for din virksomhet, eller for å få tilsendt et godt tilbud på purre- og inkassotjenester.

Vi heier på Inkassoregisteret!
Vi heier på Inkassoregisteret!
Både bransjen og skyldnere har manglet et godt og brukervennlig verktøy for å få oversikt over samlet inkassogjeld – inntil nå. Lene Drange, kjent fra Luksusfellen, er primus motor, og Kreditorforeningen har bidratt med innspill til tjenesten. Det er vi stolte av!
I vekst, der andre opplever tilbakegang
I vekst, der andre opplever tilbakegang
En vellykket selskapsfusjon er gjennomført, og en ny strategi er lagt. Den peker på vekstambisjoner med fortsatt desentralisert struktur. Kreditorforeningen går mot strømmen – på flere måter.
Nye satser fra 1.1.23
Nye satser fra 1.1.23
Forsinkelsesrenten økes fra 9,25% til 10,75%. Purregebyr forblir uendret.