Inkasso er mer enn penger!

Kreditorforeningen er et landsdekkende inkassoselskap lokalisert i Steinkjer, Trondheim, Kongsvinger, Bergen og Kristiansand. Vi tilbyr effektive og bransjetilpassede innfordringsløsninger som er direkte integrert med ditt økonomisystem. Kunder som har tatt i bruk våre løsninger, ser store besparelser i tid og manuelle oppgaver, innen kun kort tid.

Ta kontakt med oss for en prat om

hva vi kan gjøre for din bedrift

KONTAKT OSS

Vi i Kreditorforeningen vet at gode relasjoner til både kunder og skyldnere gir bedre resultater og skaper verdier. Våre kunder får alltid en fast kontaktperson å forholde seg til, og våre saksbehandlere har solid erfaring og kompetanse. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om innfordringsløsninger for din virksomhet, eller for å få tilsendt et godt tilbud på purre- og inkassotjenester.

Ønsker å spare kunden for tid med ny integrasjonsløsning
Ønsker å spare kunden for tid med ny integrasjonsløsning
Vi i Kreditorforeningen tilbyr nå en ny og fremtidsrettet inkassoløsning for kunder som benytter UBW (Agresso). Med løsningen, som er direkte integrert med UBW, automatiseres og forenkles arbeidsprosesser slik at hverdagen blir lettere for våre kunder. Lyst til å prøve du også?
Høstseminaret 2021: – Det er ingen grunn til å avvike fra sukessoppskriften
Høstseminaret 2021: – Det er ingen grunn til å avvike fra sukessoppskriften
For nittende året på rad er Kreditorforeningen vertskap for bransjefolk som ønsker faglig oppfriskning og en god dose mat og underholdning. På programmet venter nemlig både faglig og sosialt påfyll. Og navn som Christian Poppe, Lene Drange og Halvor Kvadsheim skal dra deg gjennom foredragene du vil huske dagen etter.
Slik unngår du foreldelse av dine fordringer
Slik unngår du foreldelse av dine fordringer
Har du krav til en privatperson eller en bedrift? Du kan gå på et økonomisk tap hvis du ikke kjenner til reglene rundt foreldelsesfrister på fordringer. Dette bør du vite for å unngå tap.