Inkasso er mer enn penger!

Kreditorforeningen er et landsdekkende inkassoselskap lokalisert i Steinkjer, Trondheim, Kongsvinger, Bergen og Kristiansand. Vi tilbyr effektive og bransjetilpassede innfordringsløsninger som er direkte integrert med ditt økonomisystem. Kunder som har tatt i bruk våre løsninger, ser store besparelser i tid og manuelle oppgaver, innen kun kort tid.

Ta kontakt med oss for en prat om

hva vi kan gjøre for din bedrift

KONTAKT OSS

Vi i Kreditorforeningen vet at gode relasjoner til både kunder og skyldnere gir bedre resultater og skaper verdier. Våre kunder får alltid en fast kontaktperson å forholde seg til, og våre saksbehandlere har solid erfaring og kompetanse. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om innfordringsløsninger for din virksomhet, eller for å få tilsendt et godt tilbud på purre- og inkassotjenester.

Flytter rett over gaten
Flytter rett over gaten
Etter lykkelige 16 år i Fjellgata 5, var tiden inne for å flytte på seg. Nå finner dere Kreditorforeningens splitter nye lokaler i Rådhusgata 2 - midt i Kongsvinger sentrum!
Tok kundene med i utviklingen av ny kundeportal
Tok kundene med i utviklingen av ny kundeportal
Interne tilganger, ny oppgaveliste og nyhetsfane er bare noen av forbedringene i kundeportalen. Som kunde vil du nå oppleve enda bedre brukervennlighet og mer effektive søk.
— Kreditorforeningen kom veldig godt ut
— Kreditorforeningen kom veldig godt ut
Hils på Evy Lien! Hun jobber i Statskog og er ny kunde av våre inkassotjenester.