Velkommen til Høstseminaret 2021

Norge åpner opp, og vi gleder oss til å invitere til faglig oppdatering og sosial sammenkomst på Quality Hotel Gardermoen 26.-27. oktober.

– Vi får signaler om at Norge åpner gradvis. Det er fremdeles en stund til slutten av oktober, og vi må ta våre forbehold. Men utifra det vi vet nå har vi grunnlag for å si at det blir et fysisk seminar i 2021, sier Espen Melby, markedssjef i Kreditorforeningen.  

Dette blir det 19. høstseminaret i rekken, som arrangeres ett år på etterskudd på grunn av koronapandemien. 

– Vi gjentar suksessen fra Høstseminaret i Bergen i 2019. Programmet starter med foredrag før middag og underholdning tirsdag kveld. Onsdag blir seminardag med et rikholdig program. Her blir deltakerne oppdatert på inkassofaglige og juridiske tematikker. I tillegg kommer det spennende foredragsholdere fra andre fagfelt. 

Lokalisert på Quality Hotel Gardermoen er det enkel og effektiv reisevei for de fleste. Med start tirsdag ettermiddag, vil deltakerne ha mulighet til å være på jobb store deler av dagen før seminaret. 

– Vi tror mange har lyst til å møtes og delta på et fysisk seminar. Det er mange som har vært faste deltakere på Høstseminaret, og vi håper å se både kjente og nye fjes på Gardermoen i oktober, avslutter Melby. 

Programmet er under planlegging, og vi slipper mer informasjon i august. 

Sett av datoen, og velkommen til Høstseminaret 2021!