Tre tips til årets Høstseminar

– Det er veldig høy kvalitet på foredragene, og du bør i grunn få med deg alt, sier Bjørn Grønnesby, administrerende direktør i Kreditorforeningen. Han tipser likevel om tre foredrag du ikke bør gå glipp av.

– Programmet for årets Høstseminar er godt og variert. Det er noe for enhver smak. Miksen av rene inkassofaglige tema og andre aktuelle tema for næringslivet, gjør at årets program føyer seg godt inn i rekken av gode arenaer for læring og inspirasjon. 

Grønnesby forteller at det også i år er med flinke folk fra egen organisasjon og mer profesjonelle foredragsholdere. Han syns det er vanskelig å trekke frem noen favoritter på programmet. 

– Skulle jeg likevel våge meg på noe, vil jeg anbefale foredragene til oberstløytnant John Hammersmark - kjent fra Kompani Lauritzen, advokat Tone Thomassen og skuespiller Marianne Meløy. Selv blir jeg nok i foredragssalen på alle foredrag. 

John Hammersmark har gjort seg bemerket i “Kompani Lauritzen” som en kunnskapsrik, tøff og tydelig i sine tilbakemeldinger til soldatene. 

– Jeg tror mange kan lære mye av pedagogikken og mentaliteten i Forsvaret og hva en må gjøre for å prestere maksimalt, selv om livet i Forsvaret nok ikke passer riktig alle.

Advokat Tone Thomassen er en av Norges fremste på inkasso og pengekravsrett. 

– Hun blir brukt av så og si hele inkassobransjen av samme grunn. Hun leverer alltid på formidlingsevne, kunnskap og innhold. Dette blir bra – det vet jeg!

Marianne Meløy er tekstforfatter og skuespiller, og runder av årets Høstseminar. 

– Hun har en herlig formidlingsevne når hun kåserer omkring tema mange kan kjenne igjen seg i. Her tror jeg det er mulighet for å dra på smilebåndet, selv om selve temaet omkring blant annet endringsfrykt og fokus er nokså alvorlig for mange.

Se hele programmet