Snart kommer feriepengene – sørg for at kravene dine ligger øverst i bunken

Gode rutiner for oppfølging er viktigere enn noen gang. Vi hjelper gjerne med en gjennomgang av purrerutiner og utestående krav.

Strenge tiltak for å motvirke koronaviruset gjør at mange vil oppleve vanskelige tider fremover, og det fryktes at mange bedrifter i utsatte bransjer vil gå konkurs. Mange bedrifter sitter med ubetalte fakturaer, og trenger hjelp til å få inn utestående krav. Feriepengene er like rundt hjørnet for mange lønnsmottakere, og erfaringsvis bruker mange deler av dette til å betale gjeld. 

Økt behov for effektive løsninger

Vi ser at mange har behov for å effektivisere sine arbeidsprosesser i utfordrende tider. Derfor har vi et stort fokus på effektive og fremtidsrettede løsninger som er direkte integrerte med ditt økonomisystem. Alle våre systemintegrasjoner kan implementeres raskt og enkelt.  

De nyeste systemintegrasjonene våre er mot 24SevenOffice, Visma.net Financials og PowerOffice Go. Løsningene vil gjøre inkassoprosessen enklere, mindre tidkrevende og kunne skape store besparelser.

Ta en prat med oss!

Kontakt oss om du ønsker å ta en gjennomgang av purrerutiner og utestående krav, eller ønsker hjelp til å effektivisere arbeidsprosessene for å spare både tid og penger.