Ny på kontoret: – De har vært kjent for sitt gode arbeidsmiljø

I dag blir vi bedre kjent med Emma Saxhaug Hansen (26). Hun er nylig ansatt som salgs- og markedskoordinator på kontoret i Steinkjer.

Den blide 26-åringen gikk fra en vikarstilling før det ble fast ansettelse i sommer. Nå gleder hun seg til tiden fremover i Kreditorforeningen.

– De har vært kjent for sitt gode arbeidsmiljø, og var fleksible med tanke på arbeidstid og mengde når jeg var student. Det gjorde dem til en ekstra attraktiv arbeidsplass, forteller hun.

Etter endt bachelorutdanning var planen nemlig å bygge på med en mastergrad. Så kom det en åpning i salgs- og markedsteamet til Kreditorforeningen, og livet tok en vending.

– Den muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg.

I takt med at organisasjonen har gått gjennom omfattende endringer, har også Emmas ansvarsområder endret seg. Salg og marked er et bredt felt, som gjør at arbeidshverdagen består av mange forskjellige oppgaver innenfor flere felt.

– Men i hovedsak er min oppgave å ivareta kundene. Vi streber alltid etter å gjøre kunden fornøyd, og vi ønsker å yte best mulig service til enhver tid, forteller den nyansatte koordinatoren.

Fremover skal hun ha økt kapasitet på salg og markedsføring. Det har bydd på mange spennende og lærerike opplevelser. Men nå gleder hun seg til å etter hvert begi seg ut på nye farvann igjen. Ekstra glad er hun for å jobbe i en organisasjon der utviklingen aldri stopper opp.

– Kreditorforeningen er i endring. Bak en fusjonsprosess ligger det mye krevende arbeid, men også en mengde muligheter. Det vil alltid finnes rom for forbedring, men det er også der man har anledning til å optimalisere. Går man inn med en positiv innstilling til de utfordringene man møter, har man også mulighet til å gjøre en allerede stødig bedrift, enda mer stødig, fastslår hun.

For at hun skal trives på en arbeidsplass er det viktig med gode kolleger og utviklingsmuligheter.

– Det er begge gode motivasjonsfaktorer for å bli værende på en arbeidsplass, og der treffer Kreditorforeningen godt.

– Hva er du mest spent på i jobben din hos Kreditorforeningen?

– Helhetlig er jeg spent på hvor vi lander bedriften. Blandingen av erfaring og nye ideer, og alt i alt solid kompetanse, tror jeg er en god oppskrift. Og for egen del ser jeg med stor begeistring på de nye oppgavene jeg skal ta for meg, svarer hun med et smil.

Som sine viktigste erfaringer i arbeidslivet så langt, trekker hun frem noe hun har lært etter mange år i salg, kundebehandling og omsorgssektoren.

– Der har jeg sett viktigheten av å bære et smil rundt munnen og alltid vise forståelse. Det å finne en balanse mellom å få jobben gjort og nødvendig empati, tror jeg er viktig både i arbeidslivet og utenfor.

Bli kjent med Christer, som også er ny på kontoret.