— Kreditorforeningen kom veldig godt ut

Hils på Evy Lien! Hun jobber i Statskog og er ny kunde av våre inkassotjenester. 

Det var i 2020 at Statskog, etter en lang anbudsprosess, byttet leverandør av inkassotjenester. Valget falt på Kreditorforeningen.

 — Kreditorforeningen kom veldig bra ut, så vi bestemte oss for å prøve dem. Så langt er vi veldig fornøyde. De har hjulpet oss med alt, følger oss opp, og er alltid tilgjengelig, bedyrer hun.

Evy jobber i regnskapsavdelingen og har ansvaret for inkasso i foretaket. Med kontor i Namsos, kommer det godt med at Kreditorforeningens kontor bare ligger en liten kjøretur unna.

—  De har kontor på Steinkjer, så da kan jeg bare sette meg i bilen og kjøre til kundemøtene. Tidligere har vi måtte dra til Oslo, hvor vår tidligere leverandør av inkassotjenester holdt til.

Statskog er et statsforetak som forvalter statlige skog- og fjelleiendomer i Norge.

Statskog gir deg naturen.

Kunsten å komme seg ut av kontoret

Med lange dager på kontoret, synes Evy det er godt å komme seg ut på seminarer og andre møteplasser med faglig innhold. Nylig deltok hun på Kreditorforeningens Høstseminar og understreker hvor viktig det er å kunne diskutere fag med andre som jobber i samme bransje.

 — Det er kjempeviktig for oss som jobber fra kontor hele dagen, hele året, å møte kolleger i andre bedrifter, kunder og leverandører. Derfor er det en fantastisk arena Kreditorforeningen skaper ved å holde sitt årlige Høstseminar, som er fullspekket av faglig påfyll og tid til å møte gamle og nye fjes. Jeg deltok for første gang i år og storkoste meg begge dagene.

Hun bet seg merke i at Kreditorforeningen har mange fornøyde kunder. Flere av dem møttes på Høstseminaret i oktober.

 —  Jeg har snakket med flere, og det virker som alle er veldig fornøyde med Kreditorforeningen og tjenestene de leverer, avslutter hun.

Les mer om Høstseminaret her.