Høstseminaret 2021: – Det er ingen grunn til å avvike fra sukessoppskriften

For nittende året på rad er Kreditorforeningen vertskap for bransjefolk som ønsker faglig oppfriskning og en god dose mat og underholdning. På programmet venter nemlig både faglig og sosialt påfyll. Og navn som Christian Poppe, Lene Drange og Halvor Kvadsheim skal dra deg gjennom foredragene du vil huske dagen etter.

Etter en lang periode med hjemmekontor og strenge restriksjoner for sosial kontakt, synes vi i Kreditorforeningen at det er på tide å få samlet folk for en god prat og faglig inspirasjon. Derfor arrangerer vi Høstseminar på Quality Airport Hotel Gardermoen for nittende året på rad!

 – Vi har mange gjengangere

Begivenhetene vil finne sted fra tirsdag 26.oktober til onsdag  27.oktober. Den velfylte planen består av en god miks, med alt fra tungt faglig program, god mat og  underholdning til hyggelige sammenkomster og inspirasjon. Dyktige foredragsholdere som Kari Due-Andresen, Lene Drange, Halvor Kvadsheim og Christian Poppe vil ta dere gjennom tema som inkassoregister, makroøkonomiske utsikter og menneskelig beredskap. 

Espen Melby, markedssjef i Kreditorforeningen føler seg sikker på at programmet, vil fenge deltakerne. 

 – Etter 18 år med Høstseminar tror jeg vi har funnet ut hva folk vil ha. Derfor ser vi ingen grunn til å endre en suksessoppskrift. Vi har mange gjengangere, forteller den blide markedssjefen.

Det er spesielt ett emne som engasjerer

Annerledesåret som ligger bak oss har gjort det vanskelig å samles. Å se mange kjente og ukjente fjes diskutere fag og få ny input, kunne ikke vært et flottere syn for Melby. Det er spesielt ett emne som engasjerer seminardeltakerne: Inkassosakens gang. På dette foredraget får man innføring i purrerutiner og en oppfriskning av reglene. Dette foredraget vil være spesielt nyttig for deg som er ny inkassomedarbeider.

 – Vi er veldig glade for å ha med oss Henrik Syse som er en fantastisk foredragsholder. Han skal gi oss kunnskap om menneskelig beredskap når det blåser fra alle kanter. Det vil også bli holdt foredrag der vi vil få vite mer om gjelds- og  inkassoregister, samt dagsaktuelle, juridiske tema, bekrefter han.

Så sentralt som du får det

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell med nærhet til både naturen og Oslo Lufthavn. Bare åtte minutter tar det til flyplassen. Et mer egnet samlingspunkt kunne man ikke funnet, ifølge Melby.

 – Jeg tror ikke det finnes en mer sentral plass i Norge til å avholde Høstseminaret. Rett og slett god kommunikasjon i alle retninger.

Vær tidlig ute! 

Påmeldingsfristen løper ut 29.september, men om du ønsker avslag på seminaravgiften må du være enda tidligere ute. Ved kjøp av EarlyBird-billetter med påmelding før 10.september får du 500  kroner i avslag på seminaravgiften.

 – Så det er lurt å være tidlig ute, oppfordrer Melby.

Smitteverntiltak som gjelder for datoene seminaret finner sted vil bli godt ivaretatt av hotellet i samarbeid med Kreditorforeningen.

 – Det skal være helt trygt å komme til oss. Nå gleder jeg meg bare veldig til å se gamle kjente og nye deltakere etter en lang periode med nedstenging, avslutter Melby.