Flytter rett over gaten

Etter lykkelige 16 år i Fjellgata 5, var tiden inne for å flytte på seg. Nå finner dere Kreditorforeningens splitter nye lokaler i Rådhusgata 2 - midt i Kongsvinger sentrum!

Kreditorforeningen har til nå hatt kontorfellesskap i Fjellgata 5 sammen med advokatene Myrvold, Nøkleby, Gjølstad og Løvberg. Her har Kreditorforeningens 14 ansatte leid kontorer av KB-eiendom helt siden 2005. 

Men det finnes en tid for alt, og i høst, den 22.november, var tiden inne for å flytte på seg.  

–  Vi har flyttet inn i et splitter nytt bygg i Rådhusgata 2 i Kongsvinger. Fra nå av finner dere oss i femte etasje, sier en fornøyd Bjørn Hagen, kontorsjef i Kreditorforeningen.

Flytter ikke langt

KB-eiendom har bygget et splitter nytt kvartal i Kongsvinger sentrum. Her finner du alt fra restauranter og butikklokaler til leiligheter og kontorlokaler i skjønn forening. Det er også her du finner de nye kontorlokalene til Kreditorforeningen.

–  De nye kontorene ligger faktisk i bygget ved siden av de gamle kontorene, så flytteprosessen har vært forholdsvis enkel, forteller Hagen og forteller at advokatene de delte felleskap med i de gamle lokalene blir med dem videre.

– Hvorfor ønsket dere å bytte kontorlokaler nå? 

– Gårdeier har som nevnt bygget et helt nytt kvartal. I forbindelse med  dette, skal også bygget hvor de gamle lokalene lå, totalrenoveres. Vi måtte derfor ut av de gamle lokalene, og da passet det bra for både oss og utleier at vi flytter inn i de nye lokalene.

Tilfredsstiller Breeam-standard

Flytting er en krevende prosess. De siste månedene har makuleringsmaskinen knapt stått stille i de gamle kontorlokalene; arkiv har blitt ryddet og lagre tømt. 

– Det har vært viktig for oss å kun ta det mest nødvendige med videre. Det er innkjøpt syv nye arbeidsstasjoner til saksbehandlerne, mens øvrige arbeidsstasjoner er flyttet med fra de gamle lokalene og vil bli gjenbrukt. 

– Hva synes dere om de nye lokalene?

– Lokalene fremstår som veldig moderne og tiltalende, understreker Hagen.

De nye kontorlokalene tilfredsstiller alle krav til miljøvennlighet og Breeam-standard.