Sømløs integrasjon

Med Kreditorforeningens skreddersydde integrasjon mot Visma Global, har Norgesdekk fått en enklere hverdag når det gjelder purring av utestående fordringer.

– Samarbeidet med Kreditorforeningen har gitt meg bedre tid til andre arbeidsoppgaver, og jeg vet at kundene våre blir godt ivaretatt av hyggelige og dyktige saksbehandlere, sier Lene Finsås, administrasjonsmedarbeider i Norgesdekk – Norges største uavhengige dekk og felg grossist. Norgesdekk har sitt utspring fra Jæren Dekk, og ble etablert som selvstendig grossist i 2010. Siden oppstarten har Norgesdekk hatt en meget sterk utvikling, og de har i dag kontorer i Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Jæren, Trondheim og Narvik.

Fruktbart samarbeid
Finsås kan fortelle at Norgesdekk har hatt et langt og godt kundeforhold med Kreditorforeningen.
– Vi har vært med på en utvikling som har gitt oss som kunde en enklere hverdag når det gjelder purring av utestående fordringer i årenes løp. Vi har også hatt mulighet til å komme med innspill på hvordan vi ønsker at samarbeidet skal være, sier hun.


Lene Finsås, administrasjonsmedarbeider i Norgesdekk
 

Integrasjon mot Visma Global
Kreditorforeningen tilbyr effektive og fremtidsrettede løsninger som er direkte integrert med kundens økonomisystem. Dette gjør det enkelt å ta ut oversikt over poster som er klar til å oversendes, og innbetalinger og krediteringer i sakene oppdateres automatisk via webservicer. Norgesdekk har i dag en skreddersydd integrasjon mot deres økonomisystem Visma Global.
– Vi får en meget rask innlesning av saksnummer og tilbakemelding på betalinger. Det vil si at vårt og Kreditorforeningen sitt system er til enhver tid oppdatert opp mot hverandre, sier hun.

Fast saksbehandler
Finsås er spesielt fornøyd med den gode dialogen de har med Kreditorforeningen.
– Det er lett å komme i kontakt med saksbehandler, og vi har en fast saksbehandler som kjenner til hva vi driver med og som gir god hjelp til våre kunder. Jeg vil gjerne anbefale andre bedrifter til å prøve et samarbeid med Kreditorforeningen ut fra egen opplevelse og erfaringer, sier Lene Finsås.

Les mer om Kreditorforeningens systemintegrasjoner 

Ønsker du å bli kunde av Kreditorforeningen? Kontakt oss