Domstolene i Norge fortsetter samarbeidet med Kreditorforeningen

I konkurranse med fem av de største inkassoselskapene i Norge vant Kreditorforeningen anbudskonkurransen på inkassotjenester til Domstolene i Norge.

Vanligvis gjennomfører domstolens administrasjon konkurransen selv, men de valgte denne gangen å bruke en ekstern samarbeidspartner for å evaluere potensielle leverandører ut i fra tildelingskriteriene. Også denne gangen kom Kreditorforeningen best ut.

– Jeg er veldig tilfreds med samarbeidet vi har hatt med Kreditorforeningen i mange år, og er glad for at en ekstern part nå har kvalitetssikret og fornyet vårt samarbeid, sier Gunnar Kvitsand, som er seksjonssjef ved domstolenes regnskap- og lønnsseksjon (DRL). 

Med avtalen skal Kreditorforeningen levere inkassotjenester til Domstolene i Norge fra 20.12.2020 til 20.12.2022 med opsjon på ett år pluss ett år

– Vi er stolte av å ha Domstolene i Norge som kunde, og at vårt anbud ble vurdert som det mest fordelaktige, sier markeds- og inkassosjef Guri Sande i Kreditorforeningen og slår fast: 

– Domstolene stiller tydelige krav om effektive og brukervennlige tekniske løsninger. Kvalitet og oppgaveforståelse er også tillagt stor vekt i evalueringen i tillegg til pris.

Les også: Justering av forsinkelsesgebyr fra 1. januar