Betal nå

Ønsker du å bli kunde av oss?

Vi fokuserer på nærhet, kvalitet og markedets beste løsninger!

Kreditorforeningen har markedets beste løsninger tilpasset ditt økonomisystem og din virksomhet.

Dette gir store besparelser i tid og manuelle oppgaver. Implementeringen gjøres raskt og enkelt, og vi bistår deg hele veien for å gjøre overgangen så enkel som mulig.

Med Kreditorforeningen som inkassopartner får du frigjort tid til andre gjøremål.

Vi tilbyr faste rutinerte saksbehandlere med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen, og vårt mål er alltid å sørge for raskt oppgjør og et best mulig resultat for våre kunder.  

 

Trenger du råd eller veiledning i forbindelse med kredittadministrasjon?

Med Kreditorforeningen som samarbeidspartner har du lett tilgang til rådgivning og juridisk bistand. Vi ønsker å hjelpe våre kunder til å redusere risiko, bedre likviditeten og etablere effektive kredittrutiner som etterleves.

Kreditorforeningen er opptatt av å skape arenaer for faglig oppdatering og erfaringsutveksling. 

Vi arrangerer jevnlig lokale kurs og frokostmøter i ulike deler av landet. Til vårt årlige Høstseminar inviterer vi alle våre kunder til to dager med faglig oppdatering. Vi er også til stede på bransjeseminarer for å møte eksisterende og nye kunder. 

Innovative inkassoløsninger

Vi tilbyr skreddersydde og innovative inkassoløsninger. Hos oss får du også faste saksbehandlere som kjenner din kundeportefølje. Inkassosaker løses effektivt ved at vårt system enkelt kobles mot en rekke økonomisystem, og automatiske prosesser gjør at du kan jobbe mer effektivt.

God kundeservice

Inkasso er mer enn penger. Derfor har vi fokus på å skape gode relasjoner til både kunder og skyldnere. Dette gir bedre resultater og flere løste inkassosaker. 

Hva koster det å bruke Kreditorforeningen?

Ta kontakt med oss for et pristilbud.

Vi heier på Inkassoregisteret!
Vi heier på Inkassoregisteret!
Både bransjen og skyldnere har manglet et godt og brukervennlig verktøy for å få oversikt over samlet inkassogjeld – inntil nå. Lene Drange, kjent fra Luksusfellen, er primus motor, og Kreditorforeningen har bidratt med innspill til tjenesten. Det er vi stolte av!
I vekst, der andre opplever tilbakegang
I vekst, der andre opplever tilbakegang
En vellykket selskapsfusjon er gjennomført, og en ny strategi er lagt. Den peker på vekstambisjoner med fortsatt desentralisert struktur. Kreditorforeningen går mot strømmen – på flere måter.
Nye satser fra 1.1.23
Nye satser fra 1.1.23
Forsinkelsesrenten økes fra 9,25% til 10,75%. Purregebyr forblir uendret.