Nytt kontor i Arendal

Kreditorforeningen Sør ekspanderer, og etablerer seg i Arendal.

Kreditorforeningen har et solid fotfeste på Sørlandet. Nå utvider Kreditorforeningen Sør med nytt kontor i Arendal.

- Kreditorforeningen Sør har en stor del av markedet på Sørlandet. Vi leverer inkassotjenester til mange fornøyde og lokale kunder i begge Agder-fylkene, men det er fortsatt mange som ikke benytter seg av våre tjenester. I tillegg til vår tilstedeværelse i Vest-Agder, vil vi nå øke fokus på de øvrige fylkene i vårt markedsområde, forteller Øystein Krabberød, direktør i Kreditorforeningen Sør.

Tirsdag 1. desember var markedssjef Aleksander Torjussen på plass i Arendal, i Kreditorforeningens nye lokaler i Østregate 10. Torjussen er glad for å være med på skape noe nytt i hjembyen.

- Vi vil hjelpe lokale bedrifter med å begrense sine tap. Vi er inne i en tøff tid som rammer flere bransjer. I tider som dette er det viktig med gode innfordringsrutiner, for å begrense tap og for å få ned antall kredittdager, sier Torjussen.

Torjussen er opptatt av å sette handling bak slagordet ”Inkasso er mer enn penger”. I tillegg til innfordringsarbeidet ønsker markedssjefen å bidra i lokalmiljøet - blant annet med opplæring av unge innen gjeld og økonomi.

- Vi som arbeider med inkasso har mye nyttig kunnskap å spre til forbrukere. Dette skal vi gjøre nytte av ved å spre vår kunnskap om fagfeltet inkasso. Spesielt rettes fokuset mot unge personer som snart skal ut i voksenlivet og stå på egne ben, forteller markedssjefen.

Aleksander Torjussen er født og oppvokst i Arendal, og forteller at byen er inne i en utfordrende tid. Han er likevel optimistisk for fremtiden.

- Mange offshore-baserte virksomheter i byen har opplevd nedgang den siste tiden. Flere er nedlagt og mange ansatte har blitt arbeidsledige. Vi vil gjøre vårt for å bedre likviditeten, ved å gå hånd i hånd med det lokale næringsliv. Vi håper også å kunne skape flere årsverk i virksomheten i løpet av tiden fremover, sier Torjussen.

- Vi vet at byen vil komme seg ut av denne bølgedalen, og vi skal være en del av løsningen.  

 

Aleks

Markedssjef Aleksander Torjussen i Kreditorforeningen Sør