Norgesfaktura gir mer

Med nye eiere leverer Norgesfaktura enda flere tjenester. – Fellesnevneren er enkle, effektive og lønnsomme tjenester, sier Thomas Rannem.

Fra nyttår ble Norgesfaktura overtatt av selskapet At Work Systems. Norgesfaktura-navnet og samarbeidet med Kreditorforeningen består, og Thomas Rannem og hans kolleger kan nå tilby en lang rekke nye tjenester.

- At Work Systems har lang erfaring på web-baserte løsninger for fakturaflyt, EHF og behandling av inngående faktura. I tillegg er vi store på både reiseregning og timeregistrering. Dette er tjenester vi nå også leverer både til nye og eksisterende kunder, sier Rannem.

Norgesfaktura leverer som tidligere løsninger for både print/pakk, oppfølging av faktura, utsendelse av purringer og inkassovarsel. Selskapet har kunder over hele landet, og har et spesielt godt fotfeste innenfor helse og samferdsel.

- Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby et bredere spekter av produkter. Vi har vært i kontakt med mange av de store kundene vi hadde i Norgesfaktura, og flere av disse er i ferd med, eller har allerede tatt i bruk, nye løsninger, sier Rannem.

Les mer på: http://www.awsys.no/