Meget god start på Vestlandet

Kreditorforeningen er for alvor tilbake på Vestlandet. – Vi har fått en rekke nye kunder, fordelt på alle vestlandsfylkene, sier salgsdirektør Håkon Andreas Bøe. 


Allerede etter bare noen måneders drift har Kreditorforeningens nye selskap på Vestlandet, Kreditor Vest, sikret seg et godt fotfeste. På listen over nye kunder er alt fra store interkommunale foretak, til regnskapskontorer og grossister. 

- Vi har hatt en meget god oppstart, og signert samarbeidsavtaler med en rekke selskaper, både helt nye kunder og kunder som har benyttet Kreditorforeningen tidligere, sier salgsdirektør Håkon Andreas Bøe i Kreditor Vest.

Kreditor Vest har nå kunder i alle fire fylkene på Vestlandet; Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Bøe synes det er spesielt kjekt å registrere henvendelsene fra kunder som ønsker seg tilbake til Kreditorforeningen.

- Det er et godt tegn at kunder ønsker seg tilbake til Kreditorforeningen. En fellesnevner for kundene som kommer tilbake, er at de ikke har vært kjent med at Kreditorforeningen fortsatt eksisterer. Det tilsier at vi har et stort potensiale i jobben videre, sier Bøe, og fortsetter: 

- Konseptet vi tilbyr er velkjent, omdømmet til Kreditorforeningen står sterkt og vi tilbyr noen av markedets mest effektive og moderne integrasjonsløsninger. Markedet på Vestlandet er spennende, og i likhet med våre andre regioner skal Kreditorforeningen også her være den beste partneren for mellomstore og større foretak. Dette er et regionalt marked som vi kjenner svært godt, og det er en fordel i fortsettelsen, sier Håkon Andreas Bøe.

- Vi liker å skape aktivitet og ha et nært forhold til kundene. Det er viktig å bringe kultur og personlighet inn i virksomheten. Det har vi mye av i Kreditorforeningen.

Med seg på laget har han fått kollegaene Monica Sæther og Gry Haugland, som også har lang fartstid fra bransjen. Trioen kan vise til en eventyrlig oppstart og varsler allerede nå flere ansettelser over sommeren. 

- Vi skal være best på systemløsninger, kompetanse og kundeservice, og det er menneskene hos oss som skaper vårt fremste konkurransefortrinn. For oss er inkasso mer enn penger, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter en engasjert Bøe.