Flere kolleger og nye lokaler i vest

Kreditorforeningen på Vestlandet vokser. Med ytterligere to nyansatte i staben har de tatt flyttelasset med seg til nye kontorlokaler.

 

  Kreditorforeningen Vest

 

  Vi vokser raskt, og er nå seks ansatte i Bergen, sier salgsdirektør Håkon Andreas Bøe i Kreditor Vest som er glad for å være på plass i de nye lokalene i Kronstadparken.
Nå er de samlokalisert med Kreditorforeningens eget IT-selskap, Kreditorforeningens Driftssentral DA, og samlet er det 11 personer fra «Kreditorforeningen-familien» som holder hus i Fjøsangerveien 50a.
  
– Vi har hatt en fin vekst siden oppstarten i vår, og forventer ytterligere vekst og flere nyansettelser i tiden som kommer, sier Bøe.

Kvalifisert team
Med seg på laget har Bøe kollegaene Monica Sæther, Gry Haugland, Cato Finsås og Malene Andreassen
som også har lang fartstid fra bransjen.
– Markedet på Vestlandet er spennende, og i likhet med våre andre regioner skal Kreditorforeningen også her være den beste partneren for mellomstore og større foretak. Dette er et regionalt marked som vi kjenner svært godt, sier Bøe.
Som kunde i Kreditorforeningen vet du hva du får.
– Konseptet vi tilbyr er velkjent, omdømmet til Kreditorforeningen står sterkt og vi tilbyr noen av markedets mest effektive integrasjonsløsninger. Systemløsninger, kompetanse og kundeservice skal vi være best på, og det er menneskene hos oss som skaper vårt fremste konkurransefortrinn. Det er derfor med glede vi nå kan meddele at Cato og Malene også er ansatt i Kreditorforeningen, sier Bøe.

Tilbake i Bergen
Kreditor Vest er Kreditorforeningens inkassoselskap på Vestlandet, og ble etablert våren 2015. 
Selskapet er eid av de øvrige Kreditorforeningene i Norge og tilbyr hele Kreditorforeningens konsept. Det vil si at tjenestene, løsningene, kompetansen, tilgjengelighet, service og verdiene blir i «god Kreditorforening-ånd».
– Vi liker å skape aktivitet og ha et nært forhold til kundene. Det er viktig å ha solide og effektive systemer, men alt kan ikke baseres på systemer. Man må også bringe kultur og personlighet inn i virksomheten. Det har vi mye av i Kreditorforeningen, sier Bøe som legger til at de har kultur for å finne gode løsninger for både kreditorer og skyldnere.
– For oss er inkasso mer enn penger, sier Bøe som ønsker både kunder, samarbeidspartnere, kjente og kjære hjertelig velkommen på besøk!

 

FAKTA OM DE ANSATTE

 

Håkon Andreas Bøe er ansatt som salgsdirektør. Han har 15 års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA, hvorav de 8 siste år som leder av salgsavdelingen.

 Gry Haugland er ansatt som senior saksbehandler. Hun har 31 års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA, har egen inkassobevilling og erfaring som teamleder.

 Monica Sæther er ansatt som senior saksbehandler. Hun har 22 års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA, har egen inkassobevilling og erfaring som teamleder.

 Cato Finsås er ansatt som salgssjef og skal i tillegg ha kundeansvaret for en rekke av våre kunder. Cato har 18 års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA og har svært god kompetanse på innfordring og systemtekniske løsninger.

 Malene Andreassen er ansatt på vårt kundesenter. Hun har flere års erfaring fra både Kreditorforeningen Vest og Kreditorforeningen Midt-Norge SA. Hun skal hovedsakelig arbeide med oppfølging av utestående fordringer.

 Marthe Johannessen er ansatt på vårt kundesenter. Hun har flere års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA og skal nå hovedsakelig arbeide med oppfølging av utestående fordringer.

 Anne-Lene Arentzen er ansatt som saksbehandler. Hun har flere års erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA og Kredinor og skal nå hovedsakelig arbeide med saksbehandling.

Benedicte Olsson er ansatt som saksbehandler. Hun har erfaring fra Kreditorforeningen Vest SA og Kredinor og skal nå hovedsakelig arbeide med saksbehandling. Benedicte studerer siviliøknomi og mellom slagene er hun vår faste vikar. 

Ønsker du et tilbud?