Kreditorforeningen med enklere inkassorutine for Vismabrukere

Bruker du Visma Business? Med Kreditorforeningens integrasjonsløsning får du full oversikt over krav og innbetalinger, sømløst integrert i regnskapsprogrammet. www.bit.ly/kredservice

Kreditorforeningens inkassorutine Kred Service for Visma er skreddersydd til Visma Business, et av landets mest brukte regnskapssystemer. Med Kred service for Visma har du alltid full oversikt.

- Systemet er fullintegrert med Visma Business, og innsending av oppdrag og oppdateringer skjer direkte, uten sending eller mottak av filer. Det samme gjelder direkteinnbetalinger fra kunder og krediteringer, forteller Åsmund Andreassen i Kreditorforeningen.

Med Kred Service for Visma er dine data oppdatert i sanntid, og skjer uten eksterne programmer eller skjermbilder. Det gir deg til enhver tid kontroll på alle saker og krav.

Søre Sunnmøre Reinhaldsverk er ett av selskapene som har tatt Kred Service for Visma i bruk. Økonomi- og personalansvarlig Laila Fure har gode erfaringer med systemet.

- Kred Service for Visma passer til våre behov, og er et intuitivt og overkommelig system å jobbe med. Dessuten er det lett å håndtere, sier hun.

Ønsker du mer informasjon om Kred Service for Visma? Ta kontakt med din lokale Kreditorforening!

Ønsker du mer informasjon om løsningen?